Home
Home
Menu
Lepelaarsplassen

Zwaarbevochten gelijkspel F.I.T. Almere BV tegen BC Drop Shot

Alida Chen.jpg F.I.T. Almere BV heeft zondagmiddag een zwaarbevochten gelijkspel gehaald tegen BC Drop Shot. Ondanks een 0-4 achterstand wist het team van F.I.T. Almere er een 4-4 uit te slepen.

  Beide dubbels gingen nipt onderuit en vervolgens gingen ook de eerste heren en eerste dames single verloren. Na de twee overige singles te hebben gewonnen lag er veel druk op de mix dubbels. Bij de twee mix dubbels viel het dubbeltje nu wel de goede kant op, waardoor uiteindelijk de punten eerlijk werden verdeeld.
Met deze 4-4 is F.I.T Almere derde op de ranglijst met 2 punten achter Duinwijck dat een wedstrijd meer heeft gespeeld en 3 punten achter op DKC. Drop Shot bleef met deze uitslag vierde op de ranglijst, op 6 punten van F.I.T Almere.

Volgende week zaterdagavond  om 19:00 uur wacht de thuiswedstrijd tegen DKC. De opstelling zal voor beide teams erg afhankelijk zijn van resultaten en mogelijke opstellingen bij de Europese  kampioenschappen voor mannen en vrouwen teams die komende week op Papendal worden gespeeld. Dus mogelijk verrassende opstellingen.
Het gehele verslag is te lezen op de website van BV Almere.
 

Terug naar overzicht

Delen: