Home
Home
Menu
Nieuwendijk Brug

Vacatures in de regio Almere


 • Gepost op 06-11-2019
  Helaas kun je op dit moment niet direct starten bij Giant, is dit voor jou geen probleem solliciteer dan alsnog en wij bellen je zodra er plek is! Wil jij een lekker salaris van € 12,32,- bruto per uur verdienen en ben je vanaf eind augustus beschikbaar? Ga dan ... Verder lezen »
 • Gepost op 06-11-2019
  Ben jij op zoek naar een baan, maar lukt het jou om niet aan de slag te gaan tijdens kantooruren omdat je bijvoorbeeld een studie of opleiding volgt. Dan is deze vacature voor jou! Custom Connect is op zoek naar medewerker klantenservice Arriva die voornamelijk in de avonden en in ... Verder lezen »
 • Gepost op 06-11-2019
  Jij staat stevig in je schoenen en bent altijd alert. Jij wil graag werken als beveiliger in hét voetbalstadion van Nederland? Dat komt goed uit! Als beveiliger in de Johan Cruijff ArenA werk je met wedstrijden van Ajax en het Nederlands elftal. Bij deze wedstrijden ben je als beveiliger verantwoordelijk ... Verder lezen »
 • Gepost op 06-11-2019
  Spreek je mensen makkelijk aan vind je het leuk om ze te helpen? Dan is de functie van Event Host in de Johan Cruijff ArenA echt iets voor jou! Als Event Host zorg je voor een gastvrij en zorgeloos verblijf van de bezoekers van de Johan Cruijff ArenA. Het draait ... Verder lezen »
 • Gepost op 06-11-2019
  Dichtbij een Ajax wedstrijd beleven? De trillingen van de Johan Cruijff Arena door je lijf voelen wanneer Ajax scoort? Als steward bij de Johan Cruijff ArenA werk je tijdens thuiswedstrijden van Ajax, het Nederlands elftal en verschillende evenementen zoals Amsterdam Music Festival, de Toppers en Pink. Als steward informeer, controleer ... Verder lezen »
 • Gepost op 04-11-2019
  Medewerker klantenservice gezocht bij de Gemeente Almere vanaf december/januari! Wat ga je doen? Op de afdeling communicatie en dienstverlening van de gemeente Almere komen alle telefonische vragen van o.a. burgers en bedrijven binnen. Deze vragen kunnen over van alles gaan, zoals burgerzaken, belastingen, uitkeringen, vergunningen, vastgoed etc. Als medewerker klantenservice ... Verder lezen »
 • Gepost op 04-11-2019
  Monteur gezocht voor de afvalinzamelingssystemen van Gemeente Almere met rijbewijs C + Code95 Voor de afdeling Materieelbeheer van de Stadsreiniging zijn we op zoek naar een monteur. In deze functie werk je veel buiten om onderhoud te doen aan afvalinzamelsystemen (bijvoorbeeld ondergrondse containers), storingen op te lossen en keuringen te ... Verder lezen »
 • Gepost op 04-11-2019
  Magazijnmedewerker Wil jij jouw fulltime productie skills inzetten binnen een groot internationaal kledingbedrijf? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer en misschien wordt jij dan member of the team als productiemedewerker bij Simei in Lelystad! Start per direct in 3 shifts | Magazijnmedewerker | 36 uur | Lelystad Wat ... Verder lezen »