Home
Home
Menu
Trekweg

Politiek Almere

CDA Almere

 • Gepost op 22-01-2021
  Laat weten wat u belangrijk vindt! Wij zitten nog midden in de coronapandemie; een moeilijke tijd voor velen. Voor het CDA-Almere geen tijd om bij de pakken neer te gaan zitten, maar juist een tijd om kansen in de samenleving met visie en daadkracht te benutten. Doorpakken dus! Omdat het lastig ... Verder lezen »
 • Gepost op 03-01-2021
  Lesley van Hilten is te gast bij Politiek Circus en vertelt over haar werk bij het CDA. https://open.spotify.com/show/68gXsPaQHnFzCwirQdSINt Verder lezen »
 • Gepost op 22-12-2020
  2020 was een bewogen politiek jaar. De CDA-fractie heeft de voorstellen van het College van B&W beoordeeld, als vertegenwoordiger van de CDA-stemmer. Er zijn vele schriftelijke vragen en moties ingediend of medeondertekend met andere partijen. Hieronder ziet u een overzicht van een aantal belangrijke CDA moties. U kunt alle moties ... Verder lezen »


ChristenUnie Almere

 • Gepost op 18-01-2021
  Raadslid Berneditha Rijssel-Omusuo organiseert op donderdag 21 januari tijdens de Politieke Markt een gesprekstafel over de zorg voor hoogbegaafde leerlingen in het onderwijs. Hiervoor zijn diverse experts uitgenodigd.   Doel van een gesprekstafel Een gesprekstafel heeft als doel om informatie en meningen te verzamelen ter voorbereiding op verdere agendering of politieke actie. ... Verder lezen »
 • Gepost op 07-01-2021
  De ChristenUnie Almere organiseert opnieuw een Proeflokaal! Dit wordt gecombineerd met de jaarlijks terugkerende nieuwjaarsbijeenkomst.Het wordt een online nieuwjaarsbijeenkomst waarin we vooruit kijken naar het komende jaar. Waarin we toasten op 2021 en waarin je vrijblijvend kennis kunt maken met de Christelijke politiek in Almere. Datum: Vrijdag 15 januari 2021 Tijd: 19.30-21.00 Aanmelden: ... Verder lezen »
 • Gepost op 13-12-2020
  Vandaag ondertekent de ChristenUnie Almere een intentieverklaring waarin zij afspreken zich in te zetten voor een lokaal actieplan Waardig Ouder Worden 2.0. Dit doen zij precies op het moment dat hun landelijke vertegenwoordigers een handtekening zetten onder het manifest Waardig Ouder Worden 2.0. Hans van Dijk: “Wij willen met dit ... Verder lezen »


Groen Links


D66 Almere


Leefbaar Almere


PVV Almere


PvdA


SP Almere

 • Gepost op 23-01-2021
  De SP krijgt regelmatig signalen over dat bijstandsgerechtigden door gemeenten of het UWV in de problemen komen. Mensen die om allerlei redenen gekort worden op hun uitkering: het ontvangen van boodschappen of zakgeld voor de kinderen kan al een reden zijn waardoor mensen ineens duizenden euro’s moeten terugbetalen en ... Verder lezen »
 • Gepost op 23-01-2021
  Uit promotieonderzoek van de Vrije Universiteit van Amsterdam blijkt dat er nog veel meer schadelijke stoffen in rubber granulaat zitten. Het is een schande dat de gemeente het voorzorgsbeginsel niet hanteert en vanuit krenterigheid voor rubber korrels kiest. Ondanks de schadelijkheid voor sporters (met name kinderen) en het milieu. Verder lezen »
 • Gepost op 15-01-2021
  (Krant: Almere deze week nummer 2 )Op verzoek van de SP Almere, Noordoostpolder, Lelystad en Dronten heeft het partijcongres in het verkiezingsprogramma voor de 2e kamerverkiezingen in maart 2021 de aanleg van de Lelylijn opgenomen. In het programma is ook opgenomen dat Lelystad Airport niet geopend moet worden. Verder lezen »