Home
Home
Menu
Trekweg

Politiek Almere

CDA Almere

 • Gepost op 29-06-2022
  De toekomst van Flevoland? Daar ga jij over! De komende jaren staat Flevoland voor een groot aantal uitdagingen. Daarom organiseren het CDA en het CDJA Flevoland op vrijdag 8 juli een brainstormavond in aanloop naar de Provinciale Staten- en de Waterschapsverkiezingen in maart 2023. De uitkomsten uit de brainstormsessie worden ... Verder lezen »
 • Gepost op 21-06-2022
  De aanpak van de problemen in Almere wordt door Tweede Kamerleden geregeld genoemd als voorbeeld van hoe je de Toeslagenschandaal als gemeente goed afhandelt. Wethouder Froukje de Jonge ( sociaal domein):  'Gedupeerden mogen meebeslissen over oplossingen in een onlangs door de gemeente opgericht ‘College van Herstelexperts’. Op deze manier proberen ... Verder lezen »
 • Gepost op 21-06-2022
  Tussen de koeien, kippen en het hooi van de Stadsboerderij ging CDA Almere in gesprek met boer Tom Saat over de toekomst van de stadslandbouw.  De Stadsboerderij is een biologisch-dynamisch boerenbedrijf met koeien, akkerbouw en groenteteelt. Ze pachten de grond van de gemeente Almere. De graasgebieden en de akkers ... Verder lezen »


ChristenUnie Almere

 • Gepost op 24-06-2022
  Donderdag 23 juni 2022 heeft het voltallige college van Almere haar ontslag genomen.Dit terugtreden volgde op het nieuws dat de Florida Expo 2022 te kampen heeft met fors tegenvallende bezoekersaantallen. Door deze tegenvaller heeft de gemeente nog  € 33,8 miljoen ter beschikking moeten stellen.Namens de fractie van de ChristenUnie Almere ... Verder lezen »
 • Gepost op 23-04-2022
  We zijn al weer ruim een maand op weg sinds de laatste campagne activiteiten en de verkiezingen. Na een spannende verkiezingsavond waren we dankbaar dat we met 2 zetels in de raad mogen blijven. Na weken campagne voeren in de stad, zijn we nu druk aan het werk in het ... Verder lezen »
 • Gepost op 23-04-2022
  De einduitslag is bekend, de ChristenUnie Almere heeft 2 zetels‼️ Wij zijn hiervoor enorm dankbaar en willen al onze kiezers zeer bedanken voor het vertrouwen wat u in ons heeft gesteld.🙏 #samenvooralmere Verder lezen »


Groen Links


D66 Almere


Leefbaar Almere


PVV Almere


PvdA


SP Almere

 • Gepost op 04-07-2022
  Iedereen merkt het in de supermarkt, aan de benzinepomp en aan de energierekening: de prijzen rijzen de pan uit. Ondertussen blijft ons inkomen achter, we gaan dus achteruit in koopkracht. Steeds meer mensen moeten elk dubbeltje omdraaien of kloppen aan bij de voedselbank. De armoede neemt toe. Maar genoeg ... Verder lezen »
 • Gepost op 22-06-2022
  De SP heeft samen met huurders van De Hulk een klachtenrapport geschreven. Het rapport wordt vrijdag 24 juni om 14.00 uur bij het appartementencomplex in Almere-Haven aan woningcorporatie de Alliantie overhandigd. Verder lezen »
 • Gepost op 07-06-2022
  Lekkage, een muizenplaag, geluidsoverlast door dunne holle scheidingswanden, douchewater dat  schommelt tussen lauw en gloeiend heet, niet te regelen vloerverwarming, scheuren in muren en een kapotte intercom. Bij storm giert de wind door de systeemplafonds en waait en druppelt het ook in de woonkamer. En onderaan de streep een ... Verder lezen »