Home
Home
Menu
Trekweg

Politiek Almere

CDA Almere

 • Gepost op 24-02-2019
  Het CDA wenst u een hele goede morgen 20 maart a.s.: verkiezingen Provinciale Staten en WaterschapFlevolandDe IJmeerverbinding tussen Almere en Amsterdam moet de komende jaren worden aangelegd.Het CDA steunt de Floriade. Het is een prachtig publieksevenement, met een prominente rol voor de Flevolandse agro-sector.De provincie moet er op toezien dat ... Verder lezen »
 • Gepost op 23-09-2018
  Froukje de Jonge is na haar benoeming tot wnd. Burgemeester van Stadskanaal (Gr.) geen lid meer van de gemeenteraad van Almere. Haar zetel is nu ingenomen door Riekje van Belle. De fractie heeft de taken verdeeld: Bastiaan Malotaux: fractie voorzitter en volgt de portefeuilles van de wethouders Lodders en Ypma;Riekje van Belle: volgt de ... Verder lezen »
 • Gepost op 10-03-2018
  Er moet een centraal telefoonnummer komen, dat ouderen kunnen bellen om eenvoudiger mee te kunnen doen aan activiteiten. Voor het eerste contact kunnen mensen hier hun verhaal kwijt, waarna ze aan een maatje worden gekoppeld. Dat wil CDA Almere na aanleiding van werkbezoeken aan de seniorenclub van het Leger ... Verder lezen »


ChristenUnie Almere

 • Gepost op 18-03-2019
  Vanwege de vreselijke gebeurtenissen in Utrecht heeft de ChristenUnie de verkiezingscampagne voor de Provinciale Staten en Waterschappen stilgelegd. De Praise&Prayernight in Almere zal daarom vanavond niet door gaan. In plaats daarvan komen we, op dezelfde tijd en locatie, bij elkaar voor een kort moment van gebed voor de situatie in ... Verder lezen »
 • Gepost op 28-02-2019
  Maandagavond 18 maart organiseert ChristenUnie Flevoland een Praise & Prayer Night in Almere. Dit jaar met bijdragen van niemand minder dan 'the voice of Holland deelneemster' Talita Blijd en haar moeder Muriel. Schrijf je nu in!De ChristenUnie organiseert traditioneel een Praise avond voorafgaand aan alle verkiezingen. Ook dit jaar zullen ... Verder lezen »
 • Gepost op 22-02-2019
  De ChristenUnie Almere wil dat zwartrijden op de bussen hard wordt aangepakt. Daarom zal er volgende week donderdag op de Politieke Markt een motie worden besproken om hardnekkige zwartrijders een bus verbod op te leggen.Maandelijks worden er in Almere zo'n 600 tot 800 busreizigers betrapt die niet hebben betaald voor ... Verder lezen »


Groen Links

 • Gepost op 21-03-2019
  We zijn al drie jaar bezig met de huis aan huis campagne en je ziet dat het zijn vruchten afwerpt. Laten we hier mee doorgaan, zodat we over een paar maanden een nog beter resultaat neer kunnen zetten ... Verder lezen »
 • Gepost op 20-03-2019
  Echter, hoewel het economisch beter gaat is de problematiek er niet minder op geworden. Nog steeds hebben we te weinig sociale huurwoningen en nog steeds zijn de wachtlijsten voor een woning lang. Daar is nu bijgekomen ... Verder lezen »
 • Gepost op 17-02-2019
  Wat is het een fascinerend gezicht: al die ballonnen die langzaam door de lucht zweven. Je kijkt ze na tot ze een nog maar een stipje aan de horizon zijn en ze uit je zicht verdwijnen. ... Verder lezen »


D66 Almere


Leefbaar Almere


PVV Almere


PvdA

 • Gepost op 11-03-2019
  Op 20 maart stemt u niet alleen op de PvdA maar mag u ook een stem uitbrengen voor het Waterschap. Omdat ik ook niet goed wist wat het Waterschap nu precies doet en hoe de zetels worden verdeeld heb ik twee Almeerse kandidaten (Herman Linzel en Laura Bouwmeester) op de lijst ... Verder lezen »
 • Gepost op 23-01-2019
  Het zal iedereen aan het hart gaan als je met deze temperaturen mensen ziet die dakloos zijn en niet opgevangen kunnen worden. Als raadslid kun je wellicht wat meer aan deze problematiek doen dan de gemiddelde Almeerder. Daarom ben ik in gesprek gegaan met de verantwoordelijk wethouder Loes Ypma om ... Verder lezen »
 • Gepost op 12-01-2019
  De Raad van de Journalistiek heeft geoordeeld dat Almere DEZE WEEK journalistiek onzorgvuldig heeft gehandeld met de berichtgeving rond het artikel “Werkrelatie ADW en wethouder ernstig verstoord”. Eerder constateerde de Ombudsman al dat de klacht van seksuele intimidatie ongegrond was. Goed nieuws en weer een stap richting eerherstel voor Tjeerd. Wij hopen ... Verder lezen »


SP Almere

 • Gepost op 11-02-2019
  Daarom staat in ons verkiezingsprogramma voor de provinciale staten verkiezingen van 20 maart dat in 2025 50% van de landbouw in Flevoland biologisch moet zijn. Dus zonder gebruik van pesticiden! Verder lezen »
 • Gepost op 11-02-2019
  Onze lijsttrekker Frans Mulckhuyse bij Omroep Flevoland. Kijk het interview terug via onderstaande link.De SP wil o.a. inwoners van Flevoland laten meedelen in de opbrengsten van groene energie, zodat de energierekening omlaag gaat en strijd voor volwaardige ziekenhuiszorg in Almere, Lelystad en Emmeloord. Momenteel lopen de wachttijden in het ... Verder lezen »
 • Gepost op 09-02-2019
  De SP heeft samen met een aantal andere partijen een motie van wantrouwen ingediend tegen de liegende VVD wethouder Lodders. Helaas heeft de motie het niet gehaald. Wel willen wij in het bijzonder onze waardering uitspreken voor PvdA raadslid Hassan Buyatui, gemeenteraadslidvanwege zijn stem voor onze motie, ondanks dat hij lid ... Verder lezen »