Home
Home
Menu
Trekweg

Politiek Almere

CDA Almere

 • Gepost op 10-03-2018
  Er moet een centraal telefoonnummer komen, dat ouderen kunnen bellen om eenvoudiger mee te kunnen doen aan activiteiten. Voor het eerste contact kunnen mensen hier hun verhaal kwijt, waarna ze aan een maatje worden gekoppeld. Dat wil CDA Almere na aanleiding van werkbezoeken aan de seniorenclub van het Leger ... Verder lezen »
 • Gepost op 25-02-2018
  De nieuwe bussen in Almere zijn niet toegankelijk genoeg voor de Almeerse ouderen.  De opstap vanaf de bushalte is te groot en ruim. Waardoor ouderen die slecht ter been zijn niet goed kunnen instappen. Er zijn ouderen die de bus nu vermijden en voor vervangend vervoer kiezen. Dat blijkt ... Verder lezen »
 • Gepost op 18-01-2018
  Thuis in Almere! Almere is een prachtige stad die groeit en bloeit. Maar voor ons, inwoners van Almere, is het vooral ‘thuis’. Waar we de weg weten en waar we ons thuis voelen. Het CDA vindt dat iedereen zich thuis mag en moet (kunnen) voelen in onze stad. Daarvoor hebben ... Verder lezen »


ChristenUnie Almere

 • Gepost op 25-05-2018
  Vandaag hebben de coalitiepartijen VVD, PvdA, D66, GroenLinks en ChristenUnie hun akkoord 'Liefde voor Almere' gepresenteerd. In dit akkoord is te lezen hoe de partijen zich de komende jaren zullen richten op de opgaven waarmee Almere te maken zal krijgen.  De coalitiepartijen zijn trots op het akkoord. Op 31 mei zal het ... Verder lezen »
 • Gepost op 23-05-2018
  De Almeerse ChristenUnie draagt Aldrik Dijkstra voor als kandidaat-wethouder. Aanstaande vrijdag presenteert de nieuwe Almeerse coalitie van VVD, PvdA, D66, GroenLinks en ChristenUnie het coalitieakkoord. Dan zal ook de portefeuilleverdeling duidelijk worden.De Almeerse ChristenUnie draagt Aldrik Dijkstra voor als kandidaat-wethouder. Dijkstra (42) is momenteel wethouder in Sliedrecht. Eerder was hij ... Verder lezen »
 • Gepost op 12-04-2018
  Op woensdag 4 april heeft u kunnen vernemen dat de VVD, PvdA, D66, GroenLinks en ChristenUnie formatiegesprekken zouden gaan starten met als doel tot een stabiele coalitie te komen. De afgelopen week hebben de partijen meerdere keren om de tafel gezeten, onder leiding van de heer Ard van der Steur. Hilde van ... Verder lezen »


Groen Links


D66 Almere


Leefbaar Almere


PVV Almere


PvdA

 • Gepost op 26-05-2018
  De fractie van de Partij van de Arbeid in Almere is verheugd met het conceptakkoord “Liefde voor Almere” dat op vrijdag 25 mei openbaar is gemaakt. Namens de onderhandelaars, Kerim Iskender en Jerzy Soetekouw, zegt fractievoorzitter Soetekouw: “Het akkoord doet recht aan de verkiezingsuitslag, waarbij Almere heeft gekozen voor een ... Verder lezen »
 • Gepost op 23-05-2018
  De fractie van de Partij van de Arbeid in Almere is tevreden met het conceptakkoord dat op vrijdag 25 mei openbaar wordt gemaakt. Namens de onderhandelaars zegt fractievoorzitter Jerzy Soetekouw: “Wij zijn trots op dit coalitieakkoord met veel sociale en duurzame ambities. Het akkoord doet recht aan de verkiezingsuitslag, waarbij ... Verder lezen »
 • Gepost op 11-04-2018
  De provincie Flevoland beschikt met de Oostvaardersplassen, Lepelaarsplassen en het Markermeer en de Markerwadden over een uniek natuurgebied in Nederland met een grote belangstelling uit binnen- en buitenland. Om deze belangstelling vast te houden wordt hiervoor het Nationaal Park Nieuw Land ontwikkeld. De gemeente Almere zal bij de ontwikkeling hiervan ... Verder lezen »


SP Almere