Home
Home
Menu
Trekweg

Politiek Almere

CDA Almere

 • Gepost op 24-02-2019
  Het CDA wenst u een hele goede morgen 20 maart a.s.: verkiezingen Provinciale Staten en WaterschapFlevolandDe IJmeerverbinding tussen Almere en Amsterdam moet de komende jaren worden aangelegd.Het CDA steunt de Floriade. Het is een prachtig publieksevenement, met een prominente rol voor de Flevolandse agro-sector.De provincie moet er op toezien dat ... Verder lezen »
 • Gepost op 23-09-2018
  Froukje de Jonge is na haar benoeming tot wnd. Burgemeester van Stadskanaal (Gr.) geen lid meer van de gemeenteraad van Almere. Haar zetel is nu ingenomen door Riekje van Belle. De fractie heeft de taken verdeeld: Bastiaan Malotaux: fractie voorzitter en volgt de portefeuilles van de wethouders Lodders en Ypma;Riekje van Belle: volgt de ... Verder lezen »
 • Gepost op 10-03-2018
  Er moet een centraal telefoonnummer komen, dat ouderen kunnen bellen om eenvoudiger mee te kunnen doen aan activiteiten. Voor het eerste contact kunnen mensen hier hun verhaal kwijt, waarna ze aan een maatje worden gekoppeld. Dat wil CDA Almere na aanleiding van werkbezoeken aan de seniorenclub van het Leger ... Verder lezen »


ChristenUnie Almere

 • Gepost op 09-04-2019
  De ChristenUnie in Almere wil bouwen aan betrokkenheid en verbinding met stadsgenoten. We willen horen wat er speelt en daarop kunnen inspelen. Eén van de manieren om die verbinding te maken is via focussessies. Deze keer (woensdag 17 april) over de (G)oud in Almere. De ChristenUnie in Almere wil bouwen aan ... Verder lezen »
 • Gepost op 03-04-2019
  De fractie van de ChristenUnie is zeer bezorgd over het ontstaan en de gevolgen van de brand in de studentenwoningen aan de Odeonstraat in Almere. Fractievoorzitter Hans van Dijk heeft daarom vandaag aan het college vragen gesteld.De fractie van de ChristenUnie is zeer bezorgd over het ontstaan en de gevolgen ... Verder lezen »
 • Gepost op 18-03-2019
  Vanwege de vreselijke gebeurtenissen in Utrecht heeft de ChristenUnie de verkiezingscampagne voor de Provinciale Staten en Waterschappen stilgelegd. De Praise&Prayernight in Almere zal daarom vanavond niet door gaan. In plaats daarvan komen we, op dezelfde tijd en locatie, bij elkaar voor een kort moment van gebed voor de situatie in ... Verder lezen »


Groen Links


D66 Almere


Leefbaar Almere


PVV Almere


PvdA

 • Gepost op 20-05-2019
  Nederland wordt beter van een sterk Europa. Stem daarom op donderdag 23 mei op de PvdA voor een veilig, sociaal en rechtvaardig Europa met gelijke kansen voor alle inwoners. Zeker zijn van eerlijk werk in Europa Goed werk is de basis voor een goed leven. De PvdA strijdt voor een ... Verder lezen »
 • Gepost op 20-05-2019
  Nog een paar dagen en dan mogen wij stemmen voor het Europees Parlement. Dat heeft Almere de afgelopen ruime week gemerkt. Kati Piri Eerst was Kati Piri (nummer 4 op de lijst voor de PvdA) in Almere. Zij sprak in De Lichtboog over de mede door de PvdA ondersteunde petitie ... Verder lezen »
 • Gepost op 17-05-2019
  Naar aanleiding van de Programmarekening over 2018 heeft onze fractievoorzitter Leida Höhle gisteravond onder meer gesproken over het zorgen voor betaalbare woningen voor mensen met een modaal inkomen en dat de voorzieningen in de stad gelijk op moeten lopen met de groei van Almere. Lees hieronder haar volledige bijdrage. Voorzitter, ... Verder lezen »


SP Almere

 • Gepost op 16-05-2019
  Met trots presenteerden wij op 15 mei 2019 onze nieuwe hulpdienst bij Omroep Flevoland. Wanneer u problemen ondervindt op het gebied van zorg, huisvesting, gemeentelijke rompslomp en uitkeringen neem dan contact met ons op. Zie hier het stuk van Omroep Flevoland Verder lezen »
 • Gepost op 01-05-2019
  SP Almere maakt zich ernstig zorgen over de toekomstige biomassa centrale in Diemen en de mogelijke komst van eenzelfde centrale in Almere. Deze centrales zouden de toch al matige luchtkwaliteit in Almere verder verslechteren. Daarom heeft de SP schriftelijke vragen gesteld aan het college van B&W. Wij zullen ons verzetten ... Verder lezen »
 • Gepost op 26-04-2019
  Het coalitieakkoord moet zo snel mogelijk worden open gebroken op het dossier huisvesting. De SP zal een motie indienen om hier toe op te roepen en om raadsbreed aan de slag te gaan met een Deltaplan om de woningcrisis in Almere op te lossen. Iedereen heeft recht op goede huisvesting!  Verder lezen »