Home
Home
Menu
Trekweg

Politiek Almere

CDA Almere


ChristenUnie Almere

 • Gepost op 29-09-2020
  De ChristenUnie Almere is helaas genoodzaakt om de bijeenkomst 'het proeflokaal' gepland op zaterdag 3 oktober bij Stichting Wensjes te annuleren. Het snel aantal oplopende corona-besmettingen in combinatie met de aangescherpte maatregelen heeft ons deze keus doen maken. Houd aub onze sociale media kanalen voor nader bericht over toekomstige activiteiten.  Verder lezen »
 • Gepost op 16-09-2020
  De ChristenUnie Almere organiseert een Proeflokaal! Een bijeenkomst waarin je vrijblijvend kennis kunt maken met de politiek in Almere. Interesse? Datum: Zaterdag 3 oktober 2020 Tijd: 13.00-15.00 Locatie: Stichting Wensjes (E.F. van Den Banweg 25, 1333 JA Almere) Aanmelden is verplicht en kan tot 30 september 2020, via: bestuur@almere.christenunie.nl Programma zaterdag 3 oktober: 13.00 Ontvangst met koffie/thee 13.10 Welkom & ... Verder lezen »
 • Gepost op 26-06-2020
  Bij de behandeling van de langverwachte Woonvisie mocht Kees Hendriksen namens de fractie het woord voeren. Hij heeft daarbij diverse onderwerpen aangesneden zoals: wachtlijsten, inkomenseisen die verhuurders vragen, bouwen voor de buurt en participatie. Daarnaast is er specifiek aandacht gevraagd voor kleinere lokale projectontwikkelaars en de woonwensen van jongeren. In ... Verder lezen »


Groen Links


D66 Almere


Leefbaar Almere


PVV Almere


PvdA

 • Gepost op 19-09-2020
  Opnieuw is een initiatief van de PvdA om meer sociale huurwoningen te bouwen afgewezen door een meerderheid van de gemeenteraad. Deze week is een gebiedsvisie aangenomen voor het herinrichten van het bedrijventerrein op de Ambachtsmark. In deze plannen staat slechts 20% sociale woningbouw. Dat is wat de PvdA betreft al ... Verder lezen »
 • Gepost op 29-06-2020
  Wonen is een eerste levensbehoefte en daarom een grondrecht. Iedereen heeft recht op een dak boven het hoofd. Wij vinden dat wonen in Almere voor iedereen, oud én jong, betaalbaar moet zijn. Helaas hebben we te maken met een groot tekort aan woningen. Hierdoor rijzen de huizenprijzen de pan uit, ... Verder lezen »
 • Gepost op 24-06-2020
  De gemeenteraad buigt zich over de woonvisie ‘Thuis in Almere’.  Die woonvisie maakt duidelijk wat de bedoeling is: van het arbeidersparadijs een villawijk maken. Terwijl Overgooi nog lang niet af is en Vogelhorst niet vol, koerst het college op een overmaat aan dure woningen. Almeerders met een smalle beurs moeten ... Verder lezen »


SP Almere