Home
Home
Menu
Trekweg

Politiek Almere

CDA Almere

 • Gepost op 21-09-2021
  Zaterdag 18 september was het landelijke Opschoon Dag. Een aantal vrijwilligers van het CDA Almere gingen gewapend met een grijptang en een vuilniszak de Danswijk in. Van jong tot oud droeg een steentje bij aan het opruimen van zwerfvuil in straten en plantsoenen. Het resultaat mag er zijn! Vele vuilniszakken ... Verder lezen »
 • Gepost op 31-08-2021
  De gemeente Almere behoort tot de top tien van Nederlandse gemeenten met zowel de hoogste besmettingsgraad als de meeste ziekenhuisopnames als gevolg van Covid 19. Daarnaast kwam op 20 augustus jl. het bericht dat het Flevoziekenhuis zich genoodzaakt ziet om de corona-afdeling weer te openen. CDA Almere en de Almeerse ... Verder lezen »
 • Gepost op 10-07-2021
  Dak- en thuislozen of Almeerders die begeleid of in een jeugdzorginstelling wonen, blijven daar veel langer dan nodig is. Als ze uitbehandeld zijn, moeten ze eigenlijk een eigen woning krijgen. Maar die woningen zijn er bijna niet en als die er wel zijn, gaat het vaak mis. Volgens verantwoordelijk wethouder Froukje ... Verder lezen »


ChristenUnie Almere

 • Gepost op 18-09-2021
  ChristenUnie Almere is afgelopen zomer geïnterviewd voor het partijblad van de CU. Deze maand is het verschenen in het partijblad. We hebben vol trots over het werk in onze mooie stad mogen vertellen; leest u mee? Verder lezen »
 • Gepost op 17-08-2021
  Heeft u zich wel eens afgevraagd hoe dat zit: mag u als christen politiek actief zijn? Heeft het eigenlijk wel nut om te gaan stemmen? En die scheiding van kerk en staat dan? Welke manieren zijn er om de politiek te beïnvloeden? De cursus wordt gegeven door christenen die zelf politiek ... Verder lezen »
 • Gepost op 08-07-2021
  Na veel onderzoek is de locatie Annapark uitgekozen voor de bouw van 200 tijdelijke woningen voor een periode van 15 jaar. Het voorstel is om deze woningen toe te wijzen aan  beginnende leerkrachten, bewoners uit wijken om het park heen en kwetsbare mensen uit de maatschappelijke opvang, beschermd wonen en jongeren ... Verder lezen »


Groen Links


D66 Almere


Leefbaar Almere


PVV Almere


PvdA


SP Almere