Home
Home
Menu
Trekweg

Politiek Almere

CDA Almere

 • Gepost op 16-03-2022
  16 maaart 2022: de Stembureau's zijn geopend vanaf 07.00 tot 21.00 uur Verder lezen »
 • Gepost op 21-01-2022
  Pampushout leent zich volgens het College van BenW uitstekend voor zelfbouw (particulier opdrachtgeverschap). CDA Almere wil dat er in Pampushout ook ruimte beschikbaar komt voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Mensen die gezamenlijk een bouwproject willen realiseren moeten door de gemeente goed worden geholpen. CDA Almere heeft hiertoe een motie ingediend, ... Verder lezen »
 • Gepost op 17-01-2022
  Almere krijgt de komende jaren steeds meer last van slecht werkende afwatering en problemen met bodemdalingen. Tijd om te kijken hoe dit probleem zich in de praktijk voordoet. Zaterdag 15 januari bezochten kandidaat-raadsleden Nienke Nieuwenhuizen en Kees Sanderse het volkstuincomplex de Annatuin in de Stedenwijk. Ze spraken daar met volkstuinder ... Verder lezen »


ChristenUnie Almere

 • Gepost op 18-01-2022
  Hierbij presenteren we u onze verkiezingsflyer Verder lezen »
 • Gepost op 17-01-2022
  Onderstaand de verklaring van het bestuur en de fractie inzake het plotselinge vertrek van mevr. Rijssel-Omusuo.Ons heeft via de pers het bericht bereikt dat mevrouw Rijssel-Omusuo uit de ChristenUnie fractie stapt en de partij verlaat. Zij geeft in haar verklaring aan het spijtig te vinden dat er op de kandidatenlijst voor ... Verder lezen »
 • Gepost op 29-12-2021
  Maak kennis met de nummer 2 op de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. In een uitgebreid interview in het blad Visie van de Evangelische Omroep (EO) vertelt Efra├»m Hart meer over zijn familie, zijn vak, passie, politiek en keuzes maken. Verder lezen »


Groen Links


D66 Almere


Leefbaar Almere


PVV Almere


PvdA


SP Almere