Home
Home
Menu
Trekweg

Politiek Almere

CDA Almere

 • Gepost op 15-06-2021
  Het vertrek van Pieter Omtzigt is de Almeerse CDA-leden niet in de koude kleren gaan zitten. Ongeloof, ongerustheid en frustratie bereikten fractie en bestuur. ‘Reden genoeg om zo snel mogelijk fysiek bij elkaar te komen, maar dan wel Corona proof’, laat wethouder Froukje de Jonge weten. Alle Almeerse CDA-leden waren ... Verder lezen »
 • Gepost op 14-06-2021
  Uit het raadsvoorstel: Uitgangspunten Stedelijk Woningbouwprogramma Almere 2021-2024 blijkt dat het college van B&W meer appartementen in de vrije huursector wil bouwen en minder betaalbare koopwoningen dan oorspronkelijk gepland in de Woonvisie uit 2020. Het CDA vindt dit een slecht voorstel en wil juist dat er voor starters meer koopwoningen ... Verder lezen »
 • Gepost op 04-06-2021
  Het college van B&W wil mogelijkheden voor inpassing van een Datacenter Hyperconnectiviteitshub onderzoeken om snel duidelijkheid aan marktpartijen en energie-netbeheerders te kunnen geven. Voor het CDA is onderzoek naar inpassing van zo’n immense hub van datacenters, nog veel te vroeg. Het is namelijk nog onduidelijk wat zo’n hub Almere en ... Verder lezen »


ChristenUnie Almere

 • Gepost op 16-06-2021
  Op 16 juni 2022 hebben de leden van ChristenUnie Almere Hans van Dijk gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022. Hij beschouwt het als een grote eer maar hij voelt ook de enorme verantwoordelijkheid die dit met zich meebrengt. Zijn slogan is: Almere heeft de ChristenUnie nodig en de ChristenUnie heeft ... Verder lezen »
 • Gepost op 17-06-2021
  Heb jij hart voor de stad Almere? Sta je achter de idealen van de ChristenUnie, wil jij ook werken aan wat écht telt? en wil jij jouw betrokkenheid, passie en overtuigingskracht inzetten voor onze mooie stad en haar inwoners? Kom dan ons team versterken. Reageer op deze vacature als kandidaat ... Verder lezen »
 • Gepost op 21-04-2021
  Tijdens het lezen van Almere DEZE WEEK op donderdagochtend 15 april jl., zag raadslid Berneditha Rijssel-Omusuo een artikel over sportscholen in nood. Deze sportscholen vonden dat ze te weinig medewerking van de gemeente kregen om buitensporten mogelijk te maken. Berneditha was geraakt door dit bericht, omdat in tegenstelling tot de ... Verder lezen »


Groen Links


D66 Almere


Leefbaar Almere


PVV Almere


PvdA


SP Almere