Home
Home
Menu
Trekweg

Politiek Almere

CDA Almere

 • Gepost op 26-03-2020
  Bestuur en fractie zijn een belronde gestart langs alle leden, omdat wij als CDA-Almere naar elkaar willen omkijken in deze tijden van het Coronavirus. Wij vragen onze leden hoe het met ze gaat en of ze eventueel hulp kunnen gebruiken. Ook vragen wij of ze misschien iemand anders kennen die ... Verder lezen »
 • Gepost op 13-03-2020
  ‘De straatintimidatie in Almere moet aangepakt worden.’ Dat zei wethouder Froukje de Jonge 8 maart jl. in haar welkomstspeech op Internationale Vrouwendag in buurtcentrum Parkwijk. zie ook: https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/178953/internationale-vrouwendag-straatintimidatie-aanpakken Verder lezen »
 • Gepost op 01-03-2020
  In dit filmpje legt CDA raadslid Riekje van Belle uit waarom CDA Almere voorstander is van het in gebruik nemen van vliegveld Lelystad. Verder lezen »


ChristenUnie Almere

 • Gepost op 21-03-2020
  In deze tijden van Corona crisis zijn er heel veel mensen die zich inzetten om tijdens deze periode onder soms moeilijke omstandigheden hun werk te doen. De fractie van de ChristenUnie Almere wil deze mensen graag in het bijzonder een hart onder de riem steken en bedanken.Bekijk onze video op ... Verder lezen »
 • Gepost op 07-02-2020
  Direct na afloop van de presentatie gaf Hans van Dijk een korte toelichting op het coalitieakkoord.Klik hier voor een link naar de video. Verder lezen »
 • Gepost op 07-02-2020
  Gisteravond presenteerden 6 Almeerse partijen inclusief de ChristenUnie het hernieuwde coalitie akkoord.Na Kerst en Oud & Nieuw zijn wij samen met VVD, D66, GroenLinks, Leefbaar Almere en het CDA in gesprek gegaan om te komen tot een (ver)nieuw(d) coalitieakkoord. De gesprekken zijn in zeer goede harmonie verlopen met als doel: ... Verder lezen »


Groen Links


D66 Almere


Leefbaar Almere


PVV Almere


PvdA

 • Gepost op 29-03-2020
  Nu het corona-virus Nederland steeds meer in zijn greep krijgt zie je op allerlei plekken initiatieven ontstaan om waar nodig te helpen. Op initiatief van Aya Selman is de PvdA in Almere een actie voor het Voedselloket gestart. De eerste week In de eerste week zijn er ruim 1000 artikelen ... Verder lezen »
 • Gepost op 25-03-2020
  Ook gisteren zijn er weer artikelen voor het Voedselloket bij de verschillende afleverpunten gebracht.In totaal zijn er nu 713 artikelen afgegeven. Mede dank zij dit initiatief wordt vandaag de voorraad van de kantine van Helen Parkhurst (voorlopig hebben ze daar toch even niets nodig) bij de VLA afgeleverd. Voor de ... Verder lezen »
 • Gepost op 23-03-2020
  Voor de derde dag op rij heeft u ons niet teleurgesteld en gul bijgedragen voor de mensen die afhankelijk zijn van het Voedselloket. Ook nu weer onze dank! Het overzicht van de verschillende artikelen wordt steeds langer en dus niet overzichtelijker. Om u toch over de voortgang te blijven informeren ... Verder lezen »


SP Almere