Home
Home
Menu
Trekweg

Politiek Almere

CDA Almere

 • Gepost op 29-03-2023
  Almere moet van het Rijk in de eerste helft van dit jaar 293 statushouders huisvesten oplopend tot 600 á 700 mensen voor heel 2023. Er is een groot tekort aan sociale huurwoningen in Almere en daarom maakt CDA Almere zich zorgen over hoe deze grote groep mensen moet worden gehuisvest. ... Verder lezen »
 • Gepost op 05-03-2023
  Stikstofproblematiek gaat niet alleen om de boeren, maar om ons allemaal. Met zijn allen moeten we zoeken naar een oplossing op maat. De echte oplossing ligt in de regio. Bij de bestuurders, marktpartijen en boeren die met hun poten in de modder staan.  Stem daarom 15 maart CDA! Verder lezen »
 • Gepost op 03-03-2023
  Kies jij ook voor minder ik en meer wij? Stem dan op 15 maart op het CDA! Verder lezen »


ChristenUnie Almere

 • Gepost op 09-02-2023
  Beste leden van de ChristenUnie Almere, Zoals u weet heeft Mirjam Bikker deze maand het stokje als partijleider overgenomen van Gert Jan Segers. Bij haar aantreden heeft ze Nederland (en alle leden) een brief gestuurd waarin zij ook vraagt haar terug te schrijven. Vele Nederlanders hebben dat gedaan en de komende ... Verder lezen »
 • Gepost op 23-12-2022
  Een jaar waarin de verkiezingen ons opnieuw 2 zetels in de gemeenteraad gaven en wij na lange onderhandelingen ook weer mochten deelnemen aan het college met Roelie Bosch als wethouder. Waar het eerste half jaar met name in het teken stond van de verkiezingen en de onderhandelingen kwam in de 2e ... Verder lezen »
 • Gepost op 28-10-2022
  Donderdag 27 oktober is onze fractie met de beëdiging van Erna Tolkamp- de Vries tot fractieassistent weer helemaal volledig.We zijn blij dat Erna bereid is om terug te keren in onze fractie en haar portefeuille weer op te nemen.  We wensen haar veel wijsheid, sterkte en Gods zegen. Verder lezen »


Groen Links


D66 Almere


Leefbaar Almere


PVV Almere


PvdA


SP Almere

 • Gepost op 09-03-2023
  Op maandag 13 maart komt SP-volksvertegenwoordiger Renske Leijten naar Almere. ’s Middags bezoekt ze Almere-Haven, waar de SP-afdeling Almere huurders ondersteunt in hun strijd tegen woningbouwvereniging Ymere voor groot onderhoud voor hun verwaarloosde woningen. ’s Avonds spreekt ze op een politieke bijeenkomst in debatcentrum Casa Casla. Verder lezen »
 • Gepost op 05-03-2023
  Meestal zoeken we in verkiezingscampagnes de winkelcentra op, maar dit weekend richtten we ons voor de verandering op de wijk De Gouwen in Almere-Haven. Momenteel ondersteunen we bewoners aan de Bosgouw die bij woningbouwvereniging Ymere inspraak eisen in het groot onderhoud voor hun verwaarloosde woningen. De aanleiding hiervoor was ... Verder lezen »
 • Gepost op 20-02-2023
  De Almeerse SP-fractie was vorige week op werkbezoek bij Number 90. Dit is de in november 2022 in Muziekwijk geopende ontmoetingsplek voor toeslagenouders. Het pand aan de Louis Armstrongweg 90 is een neutrale plek waar gedupeerden, ambtenaren, juristen en bijvoorbeeld maatschappelijke organisaties elkaar kunnen ontmoeten en op persoonlijk niveau ... Verder lezen »