Home
Home
Menu
Trekweg

Politiek Almere

CDA Almere

 • Gepost op 24-02-2019
  Het CDA wenst u een hele goede morgen 20 maart a.s.: verkiezingen Provinciale Staten en WaterschapFlevolandDe IJmeerverbinding tussen Almere en Amsterdam moet de komende jaren worden aangelegd.Het CDA steunt de Floriade. Het is een prachtig publieksevenement, met een prominente rol voor de Flevolandse agro-sector.De provincie moet er op toezien dat ... Verder lezen »
 • Gepost op 23-09-2018
  Froukje de Jonge is na haar benoeming tot wnd. Burgemeester van Stadskanaal (Gr.) geen lid meer van de gemeenteraad van Almere. Haar zetel is nu ingenomen door Riekje van Belle. De fractie heeft de taken verdeeld: Bastiaan Malotaux: fractie voorzitter en volgt de portefeuilles van de wethouders Lodders en Ypma;Riekje van Belle: volgt de ... Verder lezen »
 • Gepost op 10-03-2018
  Er moet een centraal telefoonnummer komen, dat ouderen kunnen bellen om eenvoudiger mee te kunnen doen aan activiteiten. Voor het eerste contact kunnen mensen hier hun verhaal kwijt, waarna ze aan een maatje worden gekoppeld. Dat wil CDA Almere na aanleiding van werkbezoeken aan de seniorenclub van het Leger ... Verder lezen »


ChristenUnie Almere

 • Gepost op 08-11-2019
  De ChristenUnie maakt zich zorgen om het toenemende gebruik van lachgas onder jongeren in Almere. Tijdens de Politieke Markt werd er tijdens een vergadering gesproken over deze zorgelijke ontwikkeling.Lachgas is slecht voor de gezondheid van mensen, het milieu, het klimaat en de verkeersveiligheid. De ChristenUnie is tegen elke vorm van ... Verder lezen »
 • Gepost op 27-08-2019
  De Almeerse ChristenUnie draagt de ervaren Almeerse politica Roelie Bosch-Nijeboer voor om de door ziekte afwezige wethouder Aldrik Dijkstra te vervangen.De fractie van de ChristenUnie Almere ontving bijgaande brief van onze wethouder Aldrik Dijkstra. Wethouder Aldrik Dijkstra werd vrij kort na zijn installatie ziek. Ofschoon hij inmiddels in Almere is ... Verder lezen »
 • Gepost op 08-11-2019
  In navolging van diverse gemeenten als Utrecht, Nijmegen, Eindhoven en Haarlemmermeer stelt de ChristenUnie voor om de bushaltes te voorzien van groene daken om een aantal positieve effecten te bereiken. Hiervoor heeft de ChristenUnie schriftelijke vragen aan het college gesteld.Het gaat hier om de volgende vragen: Is het college bekend dat ... Verder lezen »


Groen Links


D66 Almere


Leefbaar Almere


PVV Almere


PvdA

 • Gepost op 01-11-2019
  De PvdA Almere is op zoek naar een: Fractiemedewerker In deze rol heb je een geweldige kans om de Almeerse politiek en samenleving van binnenuit te volgen! Je bent onderdeel van een gemotiveerd en actief team. Een team dat zich tot het uiterste inzet om de waarden van de PvdA ... Verder lezen »
 • Gepost op 11-10-2019
  22-12-2019 Tijd: ntb Plaats: ntb. Het bericht Afsluiting Doecember verscheen eerst op PvdA Almere. Verder lezen »
 • Gepost op 11-10-2019
  01-12-2019  Tijd: 14:00  Plaats: Nader te bepalen. Het bericht Start Doecember verscheen eerst op PvdA Almere. Verder lezen »


SP Almere

 • Gepost op 24-10-2019
  Naar aanleiding van het rapport dat het Expertise Centrum Asbest & Vezels opstelde over asbest in de gemeente Almere en de ronde tafel die SP Almere samen met D66 en PVV organiseerde, werken we momenteel aan een voorstel om de asbestproblematiek in onze stad aan te pakken. Almere Deze ... Verder lezen »
 • Gepost op 23-10-2019
  Op maandag 14 oktober 2019 organiseerde SP Almere een jongerenavond bij Café op 2 in het centrum van Almere. Met 15 jongeren, SP Tweede Kamerlid Frank Futselaar, een bestuurslid van Rood en onze voorzitter David en secretaris Jerney was de opkomst prima. De jongeren gingen met onze SPers in ... Verder lezen »
 • Gepost op 23-10-2019
  Op vrijdag 18 oktober 2019 bracht kandidaat voor het landelijk voorzitterschap van de SP, Jannie Visscher, een bezoek aan onze afdeling. Jannie heeft zich gekandideerd om vertrekkend partijvoorzitter Ron Meyer op te volgen. In de middag kreeg zij een rondleiding door Almere van onze Almeerse voorzitter David de Vreede. In ... Verder lezen »