Home
Home
Menu
Trekweg

Politiek Almere

CDA Almere

 • Gepost op 08-04-2021
  Het CDA is groot voorstander van het stimuleren van een gezonde leefstijl.  Daarom steunt het CDA de Voedselstrategie. Er is echter een punt waar het CDA het niet mee eens is: het limiteren van voedselzaken. Het CDA vindt dat dit punt tegenstrijdig is met het vrije ondernemerschap. Daarbij vindt het ... Verder lezen »
 • Gepost op 07-04-2021
  Hoe kun je mensen die zorg nodig hebben toch zelfstandig laten wonen in een woonwijk? Wethouder Froukje de Jonge (CDA, Almere) is bezig met oplossingen voor dat vraagstuk. https://www.omroepflevoland.nl/gemist/radio/227830/kwetsbare-mensen-zo-thuis-mogelijk-laten-wonen?id=227830 Verder lezen »
 • Gepost op 07-04-2021
  Het CDA in Almere heeft schriftelijke vragen gesteld naar aanleiding van het artikel in Almere deze week waarin de gepensioneerde leerkracht Wim Grosheide tevergeefs zijn diensten aanbood bij twee schoolbesturen. Raadslid Riekje van Belle van het CDA is van mening dat Almere gepensioneerde leraren, zoals Grosheide, juist moet verwelkomen. De partij ... Verder lezen »


ChristenUnie Almere

 • Gepost op 14-04-2021
  Dinsdag 3 april 2021 vergaderde de Gemeenteraad Almere over de extra 15 miljoen die nodig zou zijn voor de Floriade Expo 2022.Namens de fractie van ChristenUnie Almere heeft onze Fractievoorzitter ChristenUnie Almere Hans van Dijk onze boosheid, teleurstelling en geschoktheid hierover uitgesproken.Ons vertrouwen in de directie en de Raad van ... Verder lezen »
 • Gepost op 12-04-2021
  Beste leden en volgers van de ChristenUnie Almere, Ook de afgelopen maanden waren weer bijzondere maanden. Nog steeds heeft Nederland te maken met de Corona Pandemie en hebben ook heel veel van onze leden dit in hun (zeer) nabije omgeving ervaren. Familieleden die ziek waren of kwamen te overlijden. Ondernemers die hun ... Verder lezen »
 • Gepost op 08-04-2021
  De ChristenUnie fractie is zeer teleurgesteld en geschokt door de berichtgeving vanuit het college naar aanleiding van de vraag om veel meer geld vanuit de Floriade BV. De fractie is ronduit boos over de hoogte van het bedrag en vindt het meer dan teleurstellend dat de BV ons daar nu pas ... Verder lezen »


Groen Links


D66 Almere


Leefbaar Almere


PVV Almere


PvdA


SP Almere