Home
Home
Menu
Lepelaarsplassen

Zeilschip Bounty krijgt trouwlicentie voor gemeente Almere!

Al jaren timmert zeil- en trouwschip Bounty aan de weg om ‘het trouwschip’ van Nederland te worden. Zo ontvingen zij afgelopen jaar als eerste zeilende locatie van Nederland het keurmerk ‘Trouwen’ van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie. Bounty, welke behoort tot de mooiste schepen van Nederland had al de licentie om te mogen trouwen voor de gemeentes; Amsterdam, Volendam, Hoorn en Lelystad. Daar is eind mei 2014 de gemeente Almere bij gekomen.

Voor vele paren behoort de trouwdag tot één van de mooiste gebeurtenissen in het leven. Een locatie om dat gevoel tot de perfecte herinnering te maken is dan ook een zeer belangrijk onderdeel van deze bijzondere gebeurtenis. Zeil- en trouwschip Bounty geeft dan ook de term ‘In het huwelijksbootje stappen’ een totaal andere betekenis.
Kapitein en eigenaar Alex van Klaveren is dan ook trots op deze toekenning door de gemeente Almere. Het is niet vanzelfsprekend om toegewezen te worden als trouwlocatie, je moet aan vele voorwaarden en veiligheidseisen voldoen. Het feit dat we door onze professionele aanpak en bijzondere uitstraling nu ook deze licentie hebben verkregen heeft veel inzet gekost door het hele team.


Alex van Klaveren is niet de enige kracht achter deze unieke trouwlocatie. Zijn moeder Henny van der Neut is mede eigenaar en verantwoordelijk voor de catering en zijn vrouw Merilyn van Klaveren verzorgt de persoonlijke afhandeling van de aanvragen en boekingen. Mede doordat we alles in eigen beheer hebben kunnen we ons zeer flexibel opstellen naar onze klanten. Wij zijn niet afhankelijk van een externe cateraar en kunnen dus nagenoeg alles naar wens verzorgen. Alle toekomstige bruidsparen die onze locatie overwegen als hun mogelijke trouwlocatie bieden wij ook kosteloos de mogelijkheid om een dagje mee te varen zodat zij zelf kunnen ervaren hoe het bij ons aan boord is.
 

Ook trouwplannen en wilt u meer te weten komen over dit prachtige schip? Kijk dan op www.trouwschip.nl of neem telefonisch contact op via 0320-820204.

 

Terug naar overzicht

Delen: