Home
Home
Menu
Lepelaarsplassen

Tour of Art sluit op 4 maart

De inschrijving voor de Tour of Art Flevoland 2023, die plaatsvindt op zaterdag 7 en zondag 8 oktober, is in volle gang. Inschrijven is nog mogelijk tot en met 4 maart. Alle beeldend kunstenaars, zowel amateurs als professionele kunstenaars, die in Flevoland wonen en/of daar een vast atelier hebben waar zij hun kunst maken, worden van harte uitgenodigd om in te schrijven. De deelnemersvoorwaarden en het inschrijfformulier zijn te vinden op de website: www.tourofartflevoland.nl
We hopen ook dit jaar de bezoekers van de Tour of Art weer van een gevarieerd aanbod aan mooie kunst in een breed scala aan technieken te kunnen laten genieten. Alle inschrijvingen worden beoordeeld door drie onafhankelijke en jaarlijks wisselende, ervaren beoordelaars van buiten Flevoland. Zij brengen een advies uit aan het bestuur, op basis waarvan de selectie voor deelname gemaakt wordt. Deze ballotage heeft als doel om de kwaliteit van de getoonde kunst hoog te houden. De organisatie hoopt dat er ook dit jaar weer vanuit heel Flevoland deelnemers zullen zijn.
Bij de indeling van de deelnemende kunstenaars over de beschikbare locaties wordt ervoor gezorgd dat er op elke locatie meerdere kunstvormen te zien zijn. Daarmee worden alle locaties zo aantrekkelijk mogelijk voor deelnemers en bezoekers.
Bent u een Flevolandse beeldend kunstenaar en zou u graag mee willen doen, kijk dan op de website van Tour of Art Flevoland, www.tourofartflevoland.nl, voor de deelnemersvoorwaarden en het inschrijfformulier. Inschrijving is mogelijk tot en met 4 maart.
Wij zien uw inschrijving graag tegemoet!

Terug naar overzicht

Delen: