Home
Home
Menu
Lepelaarsplassen

Redbook breidt flink uit op Creative Campus Almere

Redbook ICT uit Almere breidt de komende tijd flink uit en betrekt 500 m2 kantoor- en trainingsruimten op de Creative Campus van MAC3PARK in Almere. Redbook dat zich volledig richt op Cloud Computing profiteert volop van de innovaties en groei in de ICT-sector.

In 2014 is Redbook succesvol van start gegaan en inmiddels Silverpartner van Salesforce. Redbook biedt zakelijke softwareapplicaties aan als een `pay-as-you-go-service` via het internet. Dat gebeurt voornamelijk projectmatig, daarnaast levert Redbook expertise en geeft trainingen op het gebied van sales automation. Met Salesforce speelt Redbook een belangrijke rol in de ontwikkeling van Cloud oplossingen voor de zakelijke markt. Mede door de grote mate van betrouwbaarheid van de Cloud oplossingen, groeit het marktaandeel van Redbook snel.

 

Redbook is tevens specialist in de implementatie van Cloud gebaseerde financiële- en erp-software van NetSuite en levert het dienstenpakket van Box voor efficiënt documenten beheer. Klanten van Redbook profiteren optimaal van de onderlinge connectiviteit van de aangeboden software applicaties. De oplossingen zijn steeds meer bedrijfsbreed en omvatten meerdere disciplines waaronder CRM, document management en HRM. Ter ondersteuning van klanten heeft Redbook op de Creative Campus een eigen trainingscentrum ingericht. De Redbook Academy biedt (online)trainingen die zijn gericht op de ontwikkeling, het gebruik en het beheer van Cloud applicaties op de platforms van Salesforce en Netsuite.

 

De Creative Campus als locatie past goed bij de ambities van Redbook, laat Redbook weten. Niet alleen de uitstraling van creativiteit speelt hierin een rol, maar ook de atmosfeer van de voormalige fabriek van Beiersdorf, waar altijd nieuwe en innovatieve producten zijn bedacht en gecreëerd. Ook voor Redbook is innovatie en de mogelijkheid om te creëren belangrijk.

Terug naar overzicht

Delen: