Home
Home
Menu
Lepelaarsplassen

Opnieuw een finaleplaats voor Avi Air Almere

Diede-Odijk.jpg De badmintonners van BV Almere hebben zich opnieuw geplaatst voor de finale om het landskampioenschap en dus kan het zijn landstitel verdedigen.  Zondag kwamen de Almeers weliswaar niet verder dan een gelijkspel in Den  Haag tegen DKC maar won het een dag eerder met maar liefst 7-1 van VELO. Hierdoor is Avi Air niet meer te achterhalen in de eindstand. De nummers 2 en 3 gaan strijden om de andere finaleplaats. De finale zal in het laatste weekend van maart worden gespeeld.
Met o.a. een sterk optreden van het dames dubbel wist het 12-voudig landskampioen VELO ruim te verslaan. Sebastiaan Li had geen kind aan zijn tegenstander Dion Rover en de gemengd dubbels deden ook uitstekend van zich spreken.

Afhankelijk van de resultaten van de concurrenten kon Avi Air Almere zijn finaleplaats veilig stellen tegen DKC. Maar al snel kwam het op een 2-0 achterstand wat ze in het geheel niet gewend zijn. Voor de gemend dubbels begonnen stond het met 3-3 gelijk. De winst hierin werd verdeeld zodat er een eindstand van
4-4op het scorebord kwam te staan.
De concurrentie kon er niet van profiteren zodat een finaleplaats toch veilig kon worden gesteld. Met nog 1 wedstrijd te gaan is de eerste plaatst in de eindstand van de kampioenpoule al een feit.

Het hele verslag is te lezen op de website van BV Almere.
 

Terug naar overzicht

Delen: