Home
Home
Menu
Lepelaarsplassen

Ontwerperscafé XL: Liesbeth van der Pol live in Kunstlinie

xl.jpg Op vrijdagavond 7 april as. zal Architecte Liesbeth van der Pol tijdens het Ontwerperscafé XL: Liesbeth van der Pol, haar zogeheten Seven Lamps bespreken: de zeven uitgangspunten die de kern van haar ontwerpfilosofie vormen.
  Na de bespreking van elke Lamp gaan Van der Pol en haar tafelgasten, onder leiding van een moderator, met elkaar hierover in gesprek, waarbij er voor het publiek gelegenheid is om aan te haken bij het gesprek.
 

Datum & tijden

Vrijdag 7 april van 19.30 t/m 21.30 uur
Kunstlinie, Almere
Meer info & tickets via kunstlinie.nl/vanderpol
 

Over het Ontwerperscafé

In het Ontwerperscafé staat de ontmoeting in een ongedwongen sfeer centraal, en kunnen allerhande architectuur- en designonderwerpen aan bod komen. Onder het genot van een drankje krijg je interessante sprekers voorgeschoteld, kun je je eigen stem laten horen en kun je achteraf volop netwerken en nieuwe mensen leren kennen met dezelfde interesses als jij. Of je nu wel of niet werkzaam bent als ontwerper, hoe oud je bent of hoeveel voorkennis je al hebt maakt niet uit, want: hoe meer verschillen hoe rijker het gesprek.
 

Over Liesbeth van der Pol

Liesbeth van der Pol Arch. (Amsterdam, 1959) studeerde in 1988 cum laude af aan de TU Delft. In 1989 vestigde zij zich als zelfstandig architect. In 1995 richtte zij samen met haar partner Herman Zeinstra het bureau Atelier Zeinstra van der Pol op. Een bureau dat snel groeide en bekendheid kreeg met een grote verscheidenheid aan projecten, waaronder woningbouw, gebouwen voor cultuur en industrie.
 
In 2007 was zij één van de mede-oprichters van Dok architecten, waar Liesbeth van der Pol samen met Patrick Cannon aan het hoofd staat. Zij adviseerde als Rijksbouwmeester de regering, van 2008 tot 2011, over het architectuurbeleid. Van 2014 tot 2017 was zij Supervisor Architectuur en Stedenbouw van Schiphol Airport. Van 2017 tot 2019 was zij Coördinerend Architect van de renovatie van het noordelijk deel van het Binnenhof-complex in Den Haag.
 

Terug naar overzicht

Delen: