Home
Home
Menu
Lepelaarsplassen

- MAC³PARK/Creative Campus benoemt Caroline Reiling als evenementenmanager

Met ingang van 3 februari is Caroline Reiling benoemd tot Accountmanager Events bij MAC³PARK. In die functie gaat zij de vergaderfaciliteiten en de evenementenruimten van MAC³PARK verder professionaliseren en in de markt zetten. Caroline is tevens verantwoordelijk voor de organisatie van de evenementen ! op de Creative Campus Almere.

Caroline komt van de Vereniging Bedrijfskring Almere waar zij de activiteiten verzorgde voor de ruim 500 leden. Zij is opgeleid aan de Hotel Management School Leeuwarden. In de horeca en evenementenbranche heeft zij ruime ervaring opgedaan bij Hotel Okura Amsterdam, foodservice organisatie Compass Group Nederland en Myra de Groot entertainment producties.

 

“Ik ben blij dat wij met Caroline een professional aan boord hebben die MAC³PARK en de Creative Campus verder op de kaart gaat zetten”, zegt MAC³PARK-directeur Meine Breemhaar. “Haar benoeming valt samen met veranderingen in de kantoorverhuur, waarbij er een toenemende vraag is naar moderne flexplekken en flexibele vergaderfaciliteiten.”

 

“Ik zie er naar uit om aan de slag te gaan voor MAC³PARK, zegt Caroline Reiling. “Naast hoogwaardige kantoor- en bedrijfsruimten biedt met name de Creative Campus vele mogelijkheden voor het organiseren van uiteenlopende evenementen. Er zijn vergaderruimtes van diverse afmetingen en de voormalige productie- en opslaghallen van de Beiersdorf-fabriek bieden een prachtig decor voor verrassende evenementen, zoals beurzen, exposities en bedrijfsfeesten.”

Meer info op www.mac3park.nl
 

Terug naar overzicht

Delen: