Home
Home
Menu
Lepelaarsplassen

Maand van Leren en Werken

Leerwerkloket doet mee aan de maand van Leren en Werken Tijdens de Maand van Leren en Werken in april besteden Leerwerkloketten door het hele land extra aandacht aan het belang van een Leven Lang Ontwikkelen. Ook het Leerwerkloket Flevoland doet hieraan mee met extra inloopspreekuren, workshops en veel meer. 
  In samenwerking met Flevomeer Bibliotheek en de nieuwe Bibliotheek worden in de week van 18 april de inloopspreekuren uitgebreid. Op deze dagen/tijden kan iedereen bij een adviseur terecht voor advies over om- of bijscholing, je loopbaan of als je nieuwsgierig bent wat de arbeidsmarkt jou te bieden heeft. Maar ook voor een CV check, sollicitatietips en advies bij het maken van een pakkende motivatiebrief en een LinkedIn profiel. Daarnaast worden er op verschillende locaties workshops solliciteren gegeven voor mensen die moeite hebben met de Nederlandse taal. 
 
Ga voor actuele informatie over de inloopspreekuren, de workshops solliciteren en verdere activiteiten naar de website van het Leerwerkloket Flevoland: flevoland.leerwerkloket.nl. Hieronder de tijden en locaties van de extra inloopspreekuren:
18 april    De Nieuwe Bibliotheek Almere             17.00 – 20.00 uur
19 april    Flevomeer Bibliotheek Noordoostpolder     17.00 – 20.00 uur
20 april    Flevomeer Bibliotheek Lelystad            17.00 – 20.00 uur 
20 april    Flevomeer Bibliotheek Dronten            17.00 – 20.00 uur
21 april    Flevomeer Bibliotheek Urk                17.00 – 20.00 uur
 

Terug naar overzicht

Delen: