Home
Home
Menu
Lepelaarsplassen

Laatste twee weken van theaterhit EX

ALMERE - De Suburbia zomervoorstelling EX is nog maar twee weken te zien. De met viersterren bekroonde theatervoorstelling ontving lovende reacties van zowel pers als publiek. EX is een eigentijds en herkenbaar relatiedrama doorspekt met vileine humor. Het verhaal gaat over een man, zijn vrouw en zijn ex. 

Getrouwd, een nieuw huis, twee kinderen, twee banen. Architect Daniel en arts Sybille zijn voor de buitenwereld het perfecte gezin. Maar als werkende jonge ouders houden ze met moeite alle ballen in de lucht en de frustratie knaagt aan hun huwelijk.

Dan verschijnt Franziska, de ex-vriendin van Daniel. Tijdens een lange nacht komt onverwerkt verlies naar boven en wordt het ideaalbeeld van het moderne gezinsleven aan diggelen geslagen. 

De pers regeerde lovend op de voorstelling en deelde unaniem vier sterren uit. Ook het publiek reageert enthousiast. 

Enkele reacties uit het publiek
"Voor mij was dit het beste stuk van Suburbia dat ik gezien heb, uitstekend acteerwerk, het kon niet beter, de energie spatte ervan af."
"Heb genoten. Humor en drama: geweldig."
"Ongelofelijk goede acteurs"
"Helemaal terecht die 4 sterren! Ga dit zien!!"
"Het stuk is snijdend, meedogenloos en vreemd genoeg komisch herkenbaar. Met fraai acteerwerk."
"Aanrader! Wat een taalvirtuositeit en acteertalent. En zoals altijd: lekker eten vooraf."

EX is alléén nog te zien tot en met 24 juli 2022 op de Stadsboerderij Almere op Stadslandgoed De Kemphaan. De kaartverkoop gaat hard, dus bestel snel je kaarten.

Speeldagen: van woensdag tot en met zondag. Aanvang om 20.30u, behalve op zondag, dan begint de voorstelling om 15.00u. Voor aanvang van de voorstelling is een driegangendiner (niet op zondag). Meer informatie over de voorstelling, de volledige speellijst, aanvangstijden en reserveren via de website www.theatergroepsuburbia.nl/voorstelling/ex. 

 
Credits:
Tekst: Marius von Mayenburg, vertaling: Chiara Tissen, regie: Albert Lubbers, spel: Hanne Arendzen, Alejandra Theus, Ali-Ben Horsting, decorontwerp: Herbert Janse, kostuumontwerp: Dorien de Jonge, lichtontwerp en techniek: Neal Groot, geluidsontwerp: Jasper Boeke, techniek: Paul Moerman.

 
 

Terug naar overzicht

Delen: