Home
Home
Menu
Lepelaarsplassen

Kerstcircus Almere anderhalf uur durend spektakel

Kerstcircus.jpg Ook de provincie Flevoland krijgt weer een eigen kerstcircus! Het Duitse Circus Bossle slaat hun tenten gedurende de kerstvakantie op in Almere Buiten en presenteert een gloednieuwe kerstshow. Dus een ieder die houdt van spanning en sensatie, spectaculaire stunts en duizelingwekkende acts en natuurlijk grappen en grollen, mag deze kans niet laten liggen.
  Nog steeds zijn de dieren de belangrijkste pijlers in de show. Vele oh’s en ah’s klinken er vanuit het publiek als de prachtige Friese hengsten de piste binnen komen draven. Naast de paarden zijn er pony’s, ezels, alpaca’s, koeien en zelfs een dressuur met dwerggeitjes.
Naast de vele dieren spelen humor en acrobatiek een grote factor in de show. Vrolijke clowns zorgen voor lachsalvo’s in de tent. De charmante Miss Loreen laat zien dat naast het klassieke jongleren met de handen, het ook met de voeten kan. Natuurlijk heeft de show een spectaculair einde; Mister Vulcano speelt met vuur, eet vlammen en spuwt als een draak metershoge vuurfonteinen.

De voorstelling wordt gedeeltelijk begeleid door een eenmansorkest. Voor het andere deel is het moderne muziek die de acts ondersteunt. De ultramoderne lichtinstallatie en het gelikte decor in kerstsfeer maken de ambiance compleet.
De voorstelling duurt ruim anderhalf uur met een pauze van 15 minuten en is geschikt voor alle leeftijden. Kaarten zijn vanaf slechts € 12,- verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De circuskassa is iedere voorstellingsdag geopend van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling. In vele winkels en scholen in de regio worden kortingsbonnen uitgedeeld.

De verwarmde circustent staat op het Rio de Janeiroplein in Almere Buiten. Vanaf vrijdag 22 december tot en met zondag 7 januari zijn er dagelijks voorstellingen. De voorstelling begint elke dag om 16.00 uur, uitgezonderd op zondagen dan begint de voorstelling om 14.00 uur. Op beide kerstdagen zijn er twee voorstellingen om 13.00 en 16.00 uur. Meer informatie en reserveren? Tel: 0633628851. Zie ook de website www.circus-bossle.nl en Facebook www.facebook.com/circusbossle
 

Terug naar overzicht

Delen: