Home
Home
Menu
Lepelaarsplassen

Inschrijving Flevolandse Atelierroute gestart

Na negen edities waaraan alleen Lelystadse beeldend kunstenaars deelnamen, wordt Atelierroute Lelystad (ARL) 2015 de eerste editie waarbij kunstenaars uit heel Flevoland kunnen deelnemen. Het evenement blijft wel in Lelystad plaatsvinden.

 In verband met deze verbreding zullen er meer deelnemers worden toegelaten dan in het verleden. Ondanks meer deelnemers, zal het aantal deelnemerslocaties niet toenemen. Dit is mogelijk doordat er locaties gebruikt worden waar ruimte is voor ca. 3 tot 5 kunstenaars. Deze locaties kunnen Lelystadse ateliers zijn, maar ook speciaal voor dit weekend beschikbaar gestelde bijzondere ruimtes of gebouwen. Het streven is om per locatie meerdere vormen van kunst te exposeren. Zo wordt ARL nog aantrekkelijker: meer diversiteit op minder locaties.
Er zal veel energie gestoken worden in het onder de aandacht brengen van ARL 2015 bij een breed publiek. ARL 2015 moet nadrukkelijk een evenement worden waar de kunstliefhebbers van binnen én buiten Flevoland komen kijken!

Flevolandse kunstenaars die mee willen doen aan ARL 2015 kunnen zich tot en met 9 maart aanmelden. Het Inschrijfformulier en details over deelname vindt u in de deelnemersvoorwaarden op de website van ARL: www.atelierroutelelystad.eu. Om een goede kwaliteit aan kunst te kunnen bieden, worden de deelnemers geselecteerd op basis van beoordeling.

ARL 2015 wordt mede mogelijk gemaakt door financiële steun van het Prins Bernhard Cultuurfonds Flevoland.

Stichting Culturale
www.atelierroutelelystad.eu

Terug naar overzicht

Delen: