Home
Home
Menu
Lepelaarsplassen

Herfstmarkt op de Brede Vrijeschool Raphael Almere

Op zondag 24 november is het weer zover; de jaarlijkse herfstmarkt van de Vrijeschool Raphaƫl Almere. En dit jaar met een bijzondere start! Wethouder Peeters van Onderwijs opent om 11:00u de nieuwe huisvesting van onze bredeschool partners KOV & BSO De Lentemorgen en de Vrije Peuterspeelzalen.

Waar landelijk de meeste scholen te maken hebben met krimp, groeit het aantal leerlingen in het Vrijeschool onderwijs. Bent u ook nieuwsgierig naar wat dit onderwijs zo aantrekkelijk maakt? Kom dan ook naar onze herfstmarkt, ontmoet onze enthousiaste leerlingen, ouders, docenten en bredeschool professionals en laat je verrassen door de sfeer, de activiteiten en de prachtige producten.
Iedereen, jong en oud, is welkom om hiervan te komen genieten op zondag 24 november tussen 11 en 16 uur op de Vrije School in Almere.

Geheel volgens traditie zal de herfstmarkt vol staan met kraampjes met onder andere houten speelgoed, kussentjes, edelstenen en mineralen, wollen onderkleding, kinderkleding, babyartikelen, boeken, en natuurlijk het zelfgemaakte marsepein dat elk jaar in populariteit toeneemt. Iedereen die van natuurlijke materialen houdt, dol is op creatief knutselen of gewoon graag snuffelt tussen de kramen, kan zijn of haar hart weer ophalen.
Voor de kinderen zijn er verschillende activiteiten zoals paardrijden, grabbelen bij de grabbelfee, je verwonderen in een sprookjesbos en is er de mogelijkheid om geschminkt te worden.

De Herfstmarkt is open vanaf 11 uur en sluit om 16 uur. Iedereen uit Almere en omstreken is welkom. Adres: Lierstraat 7 in Almere Muziekwijk. 036-5363147 www.vrijeschool-almere.nl

 

Terug naar overzicht

Delen: