Home
Home
Menu
Lepelaarsplassen

Genomineerden voor verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar bekend

 ALMERE – Of ze nu juichend of sprakeloos aan de telefoon waren, de afgelopen dagen was het een feestje voor het bestuur van het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen. Voorzitter Marga Janse: “We hebben een aantal zakenvrouwen mogen vertellen dat zij genomineerd zijn voor de verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar op donderdag 16 juni in KAF.” Acht dames zijn nu in de race voor de gewilde titel Zakenvrouw van het Jaar, verdeeld over drie categorieën.

 Elk jaar organiseert het netwerk Flevolandse zakenvrouwen deze verkiezing en wel voor drie categorieën, maar met één gezamenlijk, essentieel kenmerk: het betreft zakenvrouwen met pit! Ook dit jaar kiest de jury de beste vrouwelijke zelfstandige professional van Flevoland; de beste vrouwelijke MKB-ondernemer én de beste vrouwelijke manager van Flevoland. Daarnaast is er sinds vorig jaar een publieksprijs die leden van het netwerk op de avond zelf kiezen door hun stem uit te brengen op hun favoriete zakenvrouw.


Acht dames zijn nu in de race voor de gewilde titel Zakenvrouw van het Jaar, verdeeld over drie categorieën, te weten managers, MKB en zelfstandig professionals. De genomineerden zijn:


Categorie managers:
Hessiëlle van Dam van Coloriet
Karen Griep van GGZ Centraal Flevoland


Categorie MKB:
Naima Amdaouech van Punch! Women’s Health Club
Pascale Jongejans SecretariaatsBuro Bussum (met een vestiging in Almere)
Anne-Mieke Omtzigt van Vrouw & Klinieken


Categorie ZP:
Aurelia Ebbe van La Aurelia en Mega Media
Linda Graanoogst van rebrandmybrand.nl en sexypersbericht.online
Joke Scholtalbers van Co-ok


Marga Janse: “Met de verkiezing vragen we aandacht voor vrouwelijk ondernemerschap en geven we deze topvrouwen een podium.” De verkiezingsavond is op donderdag 16 juni 2016 in KAF (Schouwburg Almere). “Het belooft een echt feestelijke avond te worden, want het is ons jubileumjaar.” Aanmelden voor deze avond kan via www.flevolandsezakenvrouwen.nl

Terug naar overzicht

Delen: