Home
Home
Menu
Lepelaarsplassen

F.I.T Almere verslaat koploper Dunlop DKC

AlexVlaar.jpg Zondagmiddag was in sporthal Hogeveld in Den Haag de wedstrijd tussen koploper Dunlop DKC tegen nummer drie van de ranglijst, F.I.T. Almere.
  In de wedstrijd tegen DKC moest coach Dave Khodabux het doen zonder Cheryl Seinen en Adam Hall die, net als kopman Mark Caljouw bij DKC, toernooiverplichtingen hebben in AziĆ«. De twee ploegen hadden in de reguliere competitie de punten al gedeeld en ook de eerste wedstrijd van de kampioenspoule werden de punten al eerder gedeeld, dus het beloofde weer een spannende wedstrijd te worden.
Voor beide ploegen stond nog veel op het spel, Almere moest de derde plaats, rechtgevend op play-offs tussen nummer 2 en 3 nog veilig stellen en koploper DKC wilde de finale van het landskampioenschap veilig stellen.
Na afloop schitterde een mooie 6-2 overwinning voor Almere op het bord, wat vandaag ook dik verdiend leek. De nummer 3 positie lijkt veiliggesteld en DKC en Duinwijck moeten volgende week uitvechten wie 1 of 2 wordt. Coach Dave Khodabux gaf na afloop aan dat er nu met een goed gevoel de puntjes op de i gezet kunnen worden richting play-offs.
Het wedstrijdverslag is te lezen op de website van BV Almere.
 

Terug naar overzicht

Delen: