Home
Home
Menu
Lepelaarsplassen

F.I.T. Almere naar finale landkampioenschap!

IMG_0526.jpg De spelers van Almere en Drop Shot hebben zaterdagavond het ruim opgekomen publiek getrakteerd op een spetterende badmintonavond met veel spannende wedstrijden waarbij Almere als winnaar uit de bus kwam. F.I.T Almere had, na de overwinning in de eerste play-off wedstrijd, aan 4 punten genoeg om zich te plaatsten voor de finale van het landkampioenschap.
  Een goede start met 2 overwinningen in de dubbels legde de basis voor de plaatsing. Na de overwinning van Dennis Koppen in de tweede heren single mochten Alex Vlaar en Cheryl Seinen het verlossende 4e punt.
In de eerste mix binnenslaan en konden de Almerespelers en fans een feestje vieren.
Coach Dave Khodabux gaf aan supertrots te zijn op het behaalde niveau en resultaat van zijn ploeg.
Over 2 weken mag F.I.T Almere in Den Bosch aantreden tegen DKC, dat zich al eerder als winnaar van de competitie, rechtstreeks had geplaatst voor de finale.
Op de baan werd een mooi feestje gevierd door de spelers en coachingstaf van Almere en werd door beide teams het publiek bedankt. Een dank aan de spelers die er mooi schouwspel van hadden gemaakt in deze play-off wedstrijd.
Het is dan ook jammer dat de bond, in al zijn wijsheid, heeft besloten vanaf volgend seizoen geen halve finales meer te spelen, maar direct een finale tussen nummer 1 en 2. De sfeer van de uit- en thuiswedstrijd in eigen omgeving, de gezelligheid in de kantine achteraf zijn ook voor clubs en spelers de krenten in de pap.
Op zaterdag 23 maart is de finale in de Maaspoort in Den Bosch.
 

Terug naar overzicht

Delen: